Over ons

Hallo! Mag ik even de tijd om mij voor te stellen?

Mijn naam is Rikkie Smeets, geboren op 10 juli 1998. Oorspronkelijk kom ik uit Urmond, maar sinds mei 2020 woon ik samen met mijn vriend Mitch en hondje Annie in Meers.

Met 14 jaar ben ik begonnen met oppassen op kinderen uit de buurt. Dit vond en vind ik nog steeds super om te doen. Na een aantal snuffelstages in de kinderopvang was het duidelijk voor mij, ik wil gaan werken met kinderen!

Na het behalen van mijn VMBO-TL diploma ben ik gestart met de opleiding Pedagogisch medewerker / Onderwijsassistent (niveau 4) op ROC Leeuwenborgh (nu Vista College) te Sittard. Ik heb stage gelopen in groep 1/2, groep 5 en groep 7. In 2019 ben ik dan ook afgestudeerd als onderwijsassistente en ben ik in het onderwijs gaan werken.

Ik heb 3 jaar gewerkt als onderwijsassistent bij de kleuters op een NT2-school. Ik heb veel bewondering voor deze doelgroep. 

Door verschillende stages en werkplekken heb ik veel ervaring mogen opdoen met kinderen van 0-12 jaar. 

Mitch werkt fulltime bij Katoennatie in Born. Hier werkt hij overdag, maar hij zal op vrije dagen ook in de opvang te zien zijn, In zijn vrije tijd gaat Mitch graag vissen aan de vijver hier in het dorp. Hoe leuk zou het zijn als we daar een keer naar kunnen gaan kijken?!

Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen groeien ...en hoe snel ze dit doen! Daar draag ik dan ook graag een steentje aan bij.

 

Ik verheug me erop om ook uw kindje een fijne, leerzame maar ook gezellige tijd te bezorgen!


Annie 🐾

Hoihoi!

Ik ben Annie en ik geboren op 1 oktober 2020 in Romenië. Mijn baasjes hebben mij via een stichting geadopteerd.

In februari 2021 mocht ik dan eindelijk naar ze toe. Ik was nog erg bang en moest bijkomen van de lange reis. 

Gelukkig hadden mijn baasjes veel geduld, hebben ze met mij trainingen gevolgd en kreeg ik veel knuffels. In het begin vind ik alles nog een beetje spannend en heb ik ook even de tijd nodig om aan je te wennen. Als ik eenmaal aan je gewend ben wil ik niets anders als samen spelen en knuffelen.

Mijn hobby's zijn: knuffelen, dutjes doen, wandelen, ravotten, snoepjes eten en samen met mijn baasje mee gaan vissen.

Ik kan niet wachten om samen met jullie te spelen!

Samen met mijn vriendje Vince

Beppie 🐾

Halloooo!

Mijn naam is Beppie. Ik ben geboren op 8 februari 2023 in Valkenswaard. Sinds 30 maart ben ik bij mijn nieuwe baasjes en heb ik een grote zus erbij. 
Maar naast een grote zus heb ik ook al heel veel vriendjes die elke dag met mij spelen en knuffelen! 

Het liefste speel ik met de slippers van Mitch en Rikkie maar dit vinden ze niet zo leuk… Wandelen is ook langzaam een hobby van mij aan het worden, ik moet wel nog even wennen aan het riempje.

Tot snel!