Stagiaire gezocht!

Hey jij daar! Ben jij opzoek naar een stageplek in een kleinschalige gastouderopvang? Dan ben je hier op de juiste pagina, want Gastouderopvang De Batjes is sinds 15 november 2022 een erkend leerbedrijf! Zit jij op het VMBO of volg jij een MBO-opleiding Zorg en Welzijn (Niveau 1 of Niveau 2) en wil je eens een kijkje nemen in een kleinschalige gastouderopvang? Lees dan snel verder.

De Batjes is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Per dag zijn er maximaal 5 kinderen aanwezig. Sommige kinderen komen een hele dag, sommige kinderen komen een halve dag. Iedere dag is anders! 
Omdat nooit een dag hetzelfde verloopt, is het wel belangrijk dat je flexibel bent. Natuurlijk wordt er op vaste tijdstippen gegeten, maar het kan wel eens voorkomen dat een geplande activiteit niet doorgaat omdat er bijvoorbeeld veel zieke kinderen zijn of omdat de kinderen niet in de stemming zijn. Activiteiten worden namelijk aangepast op het kind, maar dat doen we altijd samen!

Als stagiaire zul je helpen met dagelijkse handelingen zoals boterhammen smeren, tafel dekken/afruimen, met de kinderen een boekje lezen, samen spelen, in bed leggen (dit doen we samen) etc. De Batjes bied je de ruimte om je te ontwikkelen. Weet jij een leuk knutselwerkje? Super leuk! We kijken samen naar wat we moeten voorbereiden en hoe jij het gaat aanpakken. Heb jij nog nooit een luier verschoond en wil je dat graag leren? Gaan we dat aanpakken. Er valt genoeg te doen en te leren! 

Als de kinderen in bed liggen zorgen we ervoor dat alles netjes is en dan heb je even de mogelijkheid om te werken aan je opdrachten. Jouw opdrachten nemen we natuurlijk samen en worden tussentijds nagekeken. 

Lijkt het je iets om bij Gastouderopvang de Batjes stage te lopen? Neem dan contact op via een van onderstaande buttons en dan zien we elkaar hopelijk snel.

 

Liefs, Rikkie

Documenten 

Volg je een een opleiding MBO Zorg & Welzijn (Niveau 1 en/of niveau 2) bekijk dan hieronder de informatiegids voor stagiaires.

Snuffelstage lopen? Dan hoef je de informatiegids niet te bekijken.